La mulți ani, Armatei Române!

Astăzi, în inimile noastre răsună un profund sentiment de mândrie și recunoștință, deoarece sărbătorim Ziua Armatei.
Ne unim în spirit pentru a celebra curajul, devotamentul și sacrificiul formidabil al celor care au apărat și continuă să protejeze libertatea și integritatea țării noastre.
Această zi ne reamintește de eroii care au trecut prin încercările cele mai grele, de la războaiele trecute până la conflictele moderne, demonstrând un curaj nemărginit. În egală măsură, gândurile noastre se îndreaptă spre familiile acestora, care au susținut și au resimțit sacrificiile eroilor noștri, purtând o povară pe care puțini dintre noi o pot înțelege cu adevărat.
Privind spre viitor, să ne reînnoim angajamentul de a onora moștenirea lăsată de ei, educând generațiile viitoare în spiritul păcii, înțelegând sacrificiul suprem și apărând neobosit valorile pe care le considerăm sacre.
La mulți ani, Armatei Române!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate