La mulți ani, dragi copii!

Dragi copii, astăzi, de ziua voastră, instituțiile subordonate MAI v-au pregătit activități de informare, prezentare și multe jocuri.

Î𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦, în intervalul orar 09:00-13:00, pompierii, polițiștii și jandarmii vor fi 𝐩𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐨𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐫𝐭̦𝐢𝐢 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢 pentru a sărbători copilăria. Aceștia vă așteaptă cu activități de informare preventivă, jocuri dar și cu prezentarea tehnicii de intervenție specifică fiecărei structuri.

Î𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧 în intervalul orar 10:00-13:00, pompierii vă așteaptă în 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢 pentru a sărbători copilăria prin jocuri, activități de informare preventivă și prezentarea tehnicii de intervenție.

Î𝐧 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦ în intervalul orar 09:00-13:00, pompierii vă așteaptă 𝐢̂𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 pentru a sărbători copilăria prin jocuri, activități de informare preventivă și prezentarea tehnicii de intervenție.

Să aveți o zi plină de bucurii, cu mult soare și cadouri pe placul vostru!

La mulți ani!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate