La mulți ani pompierilor nemțeni!

Vă salut cu respect, stimați pompieri nemțeni, astăzi, când în întreaga Românie sunteți sărbătoriți, iar cei care au devenit eroi după faptele de vitejie de pe Dealul Spirii, din 1848, când au luptat pentru a învinge oștirile otomane, sunt comemorați!

Dragi angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodova“ al județului Neamț, vă asigur de toată recunoștința mea pentru ceea ce faceți prin profesia pe care v-ați ales-o! Sunteți oamenii care, dacă nu s-ar fi născut cu vocația de salvatori, nu și-ar putea face meseria, iar misiunile voastre ar fi sortire eșecului! Dar profesionalismul și devotamentul fac din voi salvatorii care sunt mereu „cu arma la picior“, pregătiți să intervină pentru reducerea efectelor situațiilor de urgență.

Vă doresc să aveți parte mereu de satisfacția misiunilor îndeplinite cu succes! De fiecare dată când ieșiți de la serviciu, să plecați „cu inima plină“ de bucurie că ați fost încă o dată eroi, că datorită curajului și implicării voastre, niște vieți au fost salvate, niște bunuri au fost ferite de flăcări, de ape, de pericole care le-ar fi dus pe calea dispariției!

Pentru tot ceea ce ați reușit, în numele nemțenilor, vă mulțumesc! Pentru tot ceea ce veți face, curaj, putere și izbândă!

La mulți ani pompierilor nemțeni!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate