La mulți ani, stimată doamna! Să ne inspirați în continuare cu forța și căldura dumneavoastră!

Astăzi am trăit un moment cu adevărat special și emoționant. Împreună cu colegii mei, am avut bucuria și onoarea să o felicităm pe doamna Saucă Roza la impresionanta aniversare a 101 ani!
Născută pe 24 ianuarie 1923 în orașul Bălți, doamna Roza este un simbol al puterii, curajului, o istoriei vie. Cu 30 de ani în urmă, a ales să se mute în Piatra Neamț, locul care i-a devenit acasă și unde și-a împărtășit cu generozitate experiențele și înțelepciunea.
Astăzi, am avut privilegiul să împărtășim cu domnia sa câteva clipe prețioase, să ascultăm poveștile sale pline de viață și să celebrăm un secol de amintiri, realizări și lecții de viață. Privind-o pe doamna Roza, ne-am reamintit cât de prețioasă este fiecare zi și cum fiecare moment trăit merită să fie sărbătorit.
La mulți ani, stimată doamna! Să ne inspirați în continuare cu forța și căldura dumneavoastră!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate