Maratonul pentru Educaţie Antreprenorială Your Future is Now!

Zilele trecute am participat la etapa locală a Maratonului pentru Educație Antreprenorială de la Piatra-Neamț, eveniment organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Consiliul Județean Neamț.

Mi-a plăcut foarte mult contextul creat pentru tinerii din ziua de astăzi, cărora li s-au prezentat și care, la rândul lor au vorbit despre idei de afaceri inovative. Am ascultat cu plăcere discursurile unor antreprenori de succes și sunt convins de reușita evenimentului care pentru tineri înseamnă o îmbinare a informațiilor pe care le dețin din cadrul anilor de școală, cu planurile antreprenoriale. Așa se formează mentalitățile unei generații care va reuși să iasă din limitele unui normal pe care îl acceptăm noi, adulții de azi. Sunt convins că după „Maratonul pentru Educaţie Antreprenorială Your Future is Now!“, se vor naște câteva idei de afaceri care vor avea rădăcinile la Piatra-Neamț!

Multe felicitări Iuliei Șerban, președinta CONAF Neamț, și colegelor ei, pentru organizarea acestui eveniment și pentru implicarea semnificativă în formarea tinerilor interesați de a deveni antreprenori de succes! Echipelor câștigătoare din etapa de la Piatra-Neamț, care s-au prezentat în concurs cu planuri de afaceri care au fost apreciate în mod deosebit de juriu, le urez mult succes în etapa națională! Sunt sigur că la un moment dat proiectele lor de acum vor deveni realitate!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate