Mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Cu dragoste pentru Piatra-Neamț și cu încredere în puterea de a schimba lucrurile în bine, mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.
Echipa noastră pentru Consiliul Local este formată din profesioniști recunoscuți în diverse domenii, care vin cu soluții concrete la problemele cu care se confruntă orașul nostru, precum și cu viziuni inovative pentru dezvoltarea sustenabilă a acestuia. Ne angajăm să punem în practică proiecte care să îmbunătățească semificativ calitatea vieții tuturor cetățenilor.
Sunt convins ca împreună cu Daniel Harpa, viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț, vom reuși să dezvoltăm atât municipiul Piatra-Neamț, cât și județul nostru.
Pornim la un drum pe care îl putem parcurge doar împreună, în care încrederea și sprijinul dumneavoastră sunt esențiale, de aceea vă mulțumesc pentru cele peste 4400 de semnături de susținere a candidaturii mele și pentru modul în care mă primiți în mijlocul dumneavoastră la fiecare întâlnire!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate