Moment Magic la CSEI Alexandru Roșca

Inima mi s-a umplut de bucurie și emoție! Am avut plăcerea de a împodobi bradul de Crăciun alături de îngerașii de la CSEI Alexandru Roșca. Fiecare ornament atârnat pe ramurile verzi strălucea nu doar cu sclipirea specifică sărbătorilor, ci și cu inocența și dragostea cu care a fost creat de mâinile lor talentate.
Momentul în care copiii m-au colindat, cu vocile lor cristaline răsunând prin încăpere, a fost pur și simplu magic. În ochii lor am văzut speranța și bucuria pură a Crăciunului, un sentiment pe care adesea îl uităm în agitația vieții de zi cu zi.
Și ce bucurie să fiu pentru o clipă Moș Crăciun pentru ei! A oferi cadouri este întotdeauna o plăcere, dar a vedea strălucirea în ochii acestor copii minunați a fost un cadou și pentru mine.
Acest Crăciun, haideți să ne amintim de magia și puritatea sărbătorii, văzută prin ochii unui copil. Să ne bucurăm de fiecare moment, să prețuim ceea ce contează cu adevărat și să dăruim din inimă.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate