„Natura ne aseamăna. Educaţia ne deosebeşte!”

Astăzi am participat la activitatea organizată de Inspectoratul Școlar Județean, în cadrul căreia s-au analizat rezultatele obținute de învățământul nemțean în anul școlar trecut.

Am felicitat cadrele didactice pentru activitatea desfășurată la catedră și, în egală măsură, îi asigur și pe elevi că le apreciez munca zilnică. Nu e simplu ceea ce fac nici dascălii, de la catedră, nici elevii, din bănci și nu am putea vorbi despre performanță școlară, despre progres, dacă nu ar forma o echipă bazată pe respect și colaborare. De asemenea, vreau să evidențiez rolul esențial pe care îl au părinții în succesul educației copiilor.

Inspectorului școlar general Florentina Luca Moise și echipei de la Inspectoratul Școlar le urez succes în coordonarea acestui domeniu esențial, care este învățământul! Rezultatele deosebite înregistrate până acum trebuie să se păstreze și în anii ce vor veni și îmi doresc ca educația din Neamț să rămână cel puțin la același nivel de performanță ca cel de până acum!

Succes tuturor, elevi, cadre didactice, părinți! Și, nu uitați, Confucius a spus: „Natura ne aseamăna. Educaţia ne deosebeşte!”

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate