Noi discuții pe tema colectării deșeurilor în județul Neamț

Am coordonat noi discuții pe tema colectării deșeurilor în județul Neamț, de data aceasta la ședință participând reprezentanții unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECONEAMȚ din Zona 2 și domnul Sorin Brașoveanu, administrator public al Consiliului Județean Neamț și președinte al Consiliului de Administrație al ADIECONEAMȚ.

Discuțiile s-au purtat la Roman și au vizat o analiză a problematicii gestionării deșeurilor în cadrul Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare a localităților din zona 2.

Problema deșeurilor nu este deloc simplă și trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre primarii nemțeni. Tocmai de aceea particip la discuții pe acest subiect și urmăresc să identificăm împreună toate soluțiile prin care putem găsi rezolvare la colectarea selectivă a deșeurilor, care în multe zone ale județului nu prea se realizează, atrăgând poluarea mediului înconjurător sau intrarea în contradicție cu prevederile legale și cu prevederile din Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare a localităților.

Fac apel către toți nemțenii să acorde atenția cuvenită pentru colectarea selectivă a deșeurilor și să conștientizeze că civilizație înseamnă locuri fără gunoaie, mediu sănătos, respect față de natură! Este necesar ca reprezentanții ADIECONEMȚ și ai operatorilor de servicii de salubrizare să colaboreze mai bine cu administrația locală, astfel încât gradul de colectare selectivă a deșeurilor să crească.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate