Noutăți Extraordinare pentru comunitatea din Piatra Neamț și împrejurimi!

Ieri, un vis a devenit realitate pentru mulți dintre noi, odată cu inaugurarea primei clinici de oncologie private din Piatra Neamț, un proiect ambițios pus în practică de prestigiosul Grup MEDISPROF, sub conducerea dedicată a doctorilor Carolina și Adrian Udrea.
După peste 20 de ani de excelență în domeniul medical privat, MEDISPROF își extinde acum aripile, aducând în inima județului Neamț servicii de oncologie de neegalat, cu o echipă de specialiști de top, tratamente inovative de chimioterapie și tehnologie de ultimă generație în imagistică.
Pacienții vor beneficia de tehnologie avansată în imagistică, servicii complete de chimioterapie, explorări funcționale și comisii multidisciplinare pentru analiza cazurilor complexe, plus consiliere psihologică și nutrițională. MEDISPROF oferǎ tratamente conforme cu cele mai înalte standarde medicale internaționale, rămânând accesibili pentru toți nemțenii, cu decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate.
 Aceastǎ nouǎ clinicǎ nu este doar un centru de excelență în oncologie, ci și un simbol al speranței și al îngrijirii aproape de casă, pentru a beneficia de servicii oncologice la nivelul celor din Vestul Europei, fără a fi nevoiți să călătorim departe.
 În plus, inaugurarea spitalului coincide cu un moment special – ziua de naștere a doamnei doctor Carolina Udrea, făcând din acest proiect un cadou prețios oferit comunității noastre.
Să le mulțumim împreună doctorilor Carolina și Adrian Udrea și întregii echipe MEDISPROF pentru această realizare remarcabilă. Suntem mândri că Piatra Neamț este acum pe harta serviciilor medicale de top, oferind speranță și îngrijire celor aflați în dificultate.
 Felicitări, MEDISPROF, și bine ați venit în comunitatea noastră!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate