Noutăți importante despe #Drumul_Expres Piatra Neamț – Bacău!

După ani de promisiuni, suntem mai aproape ca niciodată de realizarea drumului expres Piatra Neamț – Bacău, un proiect esențial pentru regiune, promis de peste 30 de ani. În 2019, #guvernarea_PSD a alocat fonduri pentru studiul de fezabilitate și proiectare, iar acum, sub conducerea unui nou prim-ministru social-democrat, avem șanse reale de a vedea acest proiect important finalizat.
 Dezbateri Publice Programate 
Vă informăm că s-au stabilit datele și locațiile pentru dezbaterile publice esențiale pentru obținerea acordului de mediu, un pas crucial în avansarea proiectului. Acestea sunt:
* Piatra-Neamț: Sediul Consiliului Județean Neamț, Strada Alexandru cel Bun, nr. 27, Sala de ședințe Ion Creangă, pe 09.01.2024, începând cu orele 10:00.
* Zănești: Căminul Cultural, Strada Națională nr. 198, tel: pe 09.01.2024, începând cu orele 14:00.
* Racova: Sediul Primăriei, Strada Avicola nr. 5, Sala de ședințe, pe 10.01.2024, începând cu orele 10:00.
Impactul Asupra Mediului
Dezbaterea va include discuții privind raportul de impact asupra mediului și studiile de evaluare. Reamintim că toate studiile geo necesare au fost finalizate, atât cele în teren, cât și în laborator.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate