Noutăți importante despre Drumul Expres Piatra-Neamț – Bacău!

Consiliul Județean Neamț a fost gazda unei dezbateri publice esențiale pentru avansarea proiectului Drumului Expres Bacău – Piatra-Neamț, un proiect așteptat de peste trei decenii, care a fost promovat și susținut în timpul guvernării PSD. Această întâlnire marchează un pas important în procedura de obținere a acordului de mediu.
Progresul Proiectului:
Sfârșitul lunii martie aduce cu sine finalizarea studiului de fezabilitate, un moment crucial pentru acest drum expres. Colaborarea dintre Consiliul Județean Neamț și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere promite nu doar un drum nou, ci și oportunități vaste pentru dezvoltarea economică a regiunii noastre.
 Detalii Tehnice:
Drumul va avea o lungime de 51_km și va traversa 15 localități, conectând eficient Bacău cu Piatra-Neamț. Proiectul include cinci noduri rutiere, șapte poduri, șapte viaducte, 18 pasaje și alte structuri, contribuind semnificativ la îmbunătățirea confortului în trafic.
Impactul Asupra Comunității:
Acest proiect va fi un motor de creștere pentru economia locală. Ne așteptăm la o îmbunătățire a nivelului de trai, atractivitate pentru investiții, turism și, desigur, un trafic mai fluid și sigur pentru toți conducătorii auto.
 Haideți să privim cu optimism spre viitor! Drumul Expres Piatra-Neamț – Bacău ne aduce mai aproape de un viitor mai conectat și prosper.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate