O zi memorabilă la Piatra-Neamț!

Astăzi, am avut onoarea de a organiza un eveniment unic pentru iubitorii fotbalului din orașul nostru, la cinematograful Mon Amour, unde am lansat cu mare entuziasm documentarul HAI ROMÂNIA – povestea generației de aur. A fost o bucurie de a retrăi împreună cu cei prezenți momentele glorioase ale naționalei care ne-au făcut mândri să fim români.
Este minunat să vedem cum microbiștii de toate vârstele s-au reunit pentru a-și întâlni idolii: Florin Prunea, Tibor Selymes, Jean Vlădoiu și Gheorghe Mihali. Acești legendari jucători au împărțit autografe și s-au fotografiat cu fanii, aducând zâmbete pe fețele tuturor, cel mai mult bucurându-se copiii.
 De asemenea, am organizat o tombolă cu premii speciale, incluzând 11 tricouri ale naționalei și 30 de bilete la meciul de retragere al generației de aur, ce se va desfășura pe 25 mai la Arena Națională.
Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și au făcut din acest eveniment unul de neuitat! Suntem recunoscători pentru sprijinul și pasiunea voastră pentru fotbalul românesc.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate