„Pași în timp/2023”

Sunt încântat să vă invit la Galeria de Artă Lascăr Vorel din Piatra Neamț pentru a experimenta frumusețea operei artistei Carmen Carbunariu, care se întoarce acasă după două decenii petrecute în Italia.
Expoziția sa personală „Pași în timp/2023” este deschisă în perioada 1 – 15 Noiembrie și este o ocazie rară de a vedea picturi în ulei atât de măiestrit executate încât sunt confundate ușor cu fotografii. Această expoziție unică ne prezintă o serie de lucrări care nu doar că încântă ochiul, dar și sufletul.
Am avut plăcerea de a întâlni-o pe doamna Carmen Carbunariu și de a fi martor la talentul și pasiunea ei. Vă invit să bucurați de această experiență culturală remarcabilă! Nu ratați șansa de a vedea aceste opere de artă excepționale.
Unde: Galeria de Artă Lascăr Vorel, Piatra Neamț
Când: 1 – 15 Noiembrie
Vă așteptăm să vă delectați privirile și să vă îmbogățiți spiritul!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate