Piatra-Neamț – 2024

Orașul arată ca în evul mediu, iar administrația liberală a risipit aproape #5_milioane de EURO pe costul unor stații de autobuz de 3 mp. Am constatat zilele acestea, încă o dată, cât de ineficiente sunt. Oamenii stau în ploaie și vânt, pentru că stațiile care au costat cât un #apartament nu le oferă un minim de confort.
Fosta administrație a atras finanțarea europeană nerambursabilă pentru proiecte privind modernizarea orașului în valoare de peste 52 de milioane euro și a semnat contractele de finanțare. Proiectarea și execuția lucrărilor s-a realizat în mandatul actualului primar, adică, după cum se vede cu ochiul liber, extrem de deficitar.
Actuala administrație și-a bătut joc de banii europeni!
Inițial partea de cofinanțare a fost de 2%. Așteptăm să vedem la ce valoare a ajuns acum și cine va plăti pentru acest dezastru.
Este necesar ca toate aceste nedreptăți să fie corectate iar această administrație care parcă lucrează doar împotriva cetățenilor să plece acasă!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate