Pietrenii nu cer Luna de pe cer, ci lucruri de bun-simț, normale

Am continuat întâlnirile din cadrul „Agendei de lucru pentru Piatra-Neamț” și la sfârșitul acestei săptămâni, în cartierul Dărmănești.
Localnicii și-au exprimat nemulțumirea față de administrația actuală, care pare să ignore cu desăvârșire problemele și dificultățile comunității. Printre cele mai importante deficiențe semnalate la această deplasare se numără lipsa sau starea precară a mobilierului urban, spațiile verzi neîngrijite, locurile de joacă nesigure pentru copii, prezența cerșetorilor și câinilor fără stăpân pe străzi sau creșterea taxelor de la cimitir.
Constatăm, pe măsură ce interacționăm cu cetățenii, că cele mai întâlnite probleme sunt, în fapt, lucruri relativ ușor de rezolvat și nu necesită investiții colosale din bugetul local. Pietrenii nu cer Luna de pe cer, ci lucruri de bun-simț, normale. E o chestiune de respect și de atenție la detalii. O problemă care pare neimportantă într-un birou din primărie, poate fi extrem de deranjantă pentru cetățenii care plătesc taxe și impozite în acest oraș.
Așteptăm cu interes ideile, nemulțumirile și sugestiile dumneavoastră, pe care le puteți transmite prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0728 460 750.
Ne vedem prin oraș!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate