Primăria Piatra Neamț, eșecul unei administrații falimentare

După cum bine am văzut pana acum, când se pregătește sa mai închidă ceva, conducerea primăriei noastre mai pune un banner. Ca și in cazul parcului zoo și telegondola a fost rebrenduită cu un banner. Atât s-a putut!

Se încearcă manipularea pietrenilor cu mesaje lacrimogene, cum ca telegondola ar putea fi închisă doar pentru ca cinci consilieri PSD din cei 23 existenți in CL nu vor sa voteze o propunere suspecta de a fi necurată. Din nou cei din PNL tratează în cheie politica o problema importantă pentru noi toți, fugind de responsabilitate. Pentru a trece la vot acest proiect este nevoie de 16 voturi, deci domnul primar nu are nevoie de voturile psd. Atunci de ce da vina pe PSD?!

Întrebarea la care ar trebui sa răspundă domnul Primar este de ce nu a făcut plângerea penală pentru a vedea care sunt vinovații ce ar trebui sa răspundă pentru neregulile de la Perla Invest încă de acum doi ani, sau acum un an, ori acum trei luni?! De ce a așteptat mai întâi ca cei din PSD sa ii ceara acest lucru public?! Așa este corect?!

Poate domnul primar ne explica cum de ajunge in situații limita de fiecare data?! Și in acest caz a fost luat prin surprindere deși a trecut mai bine de jumătate din mandatul sau?! Cum de mereu este luat prin surprindere și nu in ultimul rând, de ce trebuie sa plătească pietrenii 86 de milioane de lei, da, 86 de milioane de lei adică 17 milioane de euro, doar in ultimii doi ani unor salariați ai unei primarii condusă foarte prost, care crează numai haos și disconfort pentru proprii cetățeni?!

Solutiile, domnule primar, trebuie sa le căutați la acesti specialiști sau la cei 16 consilieri personali care au fost angajați pana acum la cabinetul dumneavoastră și nu in alta parte. Pentru asta ați fost plătiți timp de doi ani cu 86 de milioane de lei.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate