Proiecte și decizii în interesul cetățenilor în ședința de fond funciar

Dragi nemțeni,

În ultima ședință de fond funciar, împreună cu colegii mei, am aprobat un proiect pentru modificarea unor documentații validate, primite de la diverse comunități din județ.

De asemenea, am făcut pași importanți în constituirea dreptului de proprietate pentru terenurile aferente locuințelor și anexelor gospodărești, conform Legii fondului funciar nr. 18/1991.

Fiecare decizie a fost luată în acord cu respectarea legislației în vigoare în beneficiul comunităților noastre. Scopul fiecărei ședințe este acela de a găsi soluții la problemele de fond funciar existente în județul Neamț.

Interesul cetățenilor este prioritar pentru noi și ne dorim să rezolvăm cât mai multe cazuri în care terenurile nu au ajuns încă în posesia proprietarilor de drept.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate