Provocările orașului și soluțiile care vor fi incluse în programul de campanie

Într-o nouă ședință a echipei PSD Piatra-Neamț, ne-am concentrat pe provocările orașului și pe soluțiile care vor fi incluse în programul de campanie.
Am bucuria de a anunța că astăzi echipa noastră s-a îmbogățit cu noi membri. Le urez bun venit doamnei Ana Maria Hogea, distins profesor și fost director al Colegiului Tehnic de Transporturi, un stâlp al PSD cu o experiență vastă, omului de afaceri, domnul Costel Brustureanu, și consilierului local, domnul Adrian Grigoraș.
Ne-a onorat cu prezența, ca invitat special, domnul profesor Ovidiu Țoc, fost director al LPS Piatra-Neamț, o personalitate remarcabilă în sportul și managementul handbalului nemțean, care și-a declarat sprijinul pentru echipa noastră social-democrată.
Hai și tu în echipă!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate