Răutate, indiferență, invidie, lipsă de realism sunt doar câteva dintre cuvintele care pot caracteriza atitudinea consilierilor județeni membri ai PNL

Răutate, indiferență, invidie, lipsă de realism sunt doar câteva dintre cuvintele care pot caracteriza atitudinea consilierilor județeni membri ai PNL, care s-au opus votării un proiect de hotărâre de Consiliu Județean inițiat de președintele Ionel Arsene, pentru construirea unui nou spital de urgență în județul nostru.

Traversăm o perioadă în care orice investiție este esențială, indiferent de domeniul în care se realizează, iar administrațiile publice aleargă după orice leu care poate fi obținut pentru derularea de proiecte. Ce să vezi, în Consiliul Județean Neamț, ca la nimenea! Suntem martori la netrebnicia liberală, care caută orice ocazie pentru a împiedica dezvoltarea județului. Iar în cazul proiectului pentru construirea unui spital nou, ca să te opui încă de la primele demersuri realizate de Consiliul Județean pentru acest proiect, e greu de înțeles ce mod de gândire au!

Nu vorbesc în calitate de prefect, de membru PSD, ci de nemțean, interesat să aibă la el „acasă“ un spital european, dotat ultramodern, cu specialiști care să efectueze actul medical la cea mai înaltă calitate! Sunt revoltat de opoziția aceasta care acționează la ordinele unui lider de partid total dezinteresat de binele nemțenilor!

Felicitări, Ionel Arsene și tuturor celor care au votat pentru acest proiect!

Județul nostru are nevoie de acest spital!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate