Respect și prețuire veteranilor de război

Astăzi am vizitat un veteran de război la el acasă!
Am fost la Alexandru cel Bun, unde trăiește domnul Victor Crușitu, nemțeanul care a luptat în al Doilea Război Mondial și care în luna august va împlini 100 de ani!
La o întâlnire cu un astfel de OM, nu te poți decât bucura și minuna! Pentru ceea ce reprezintă pentru țară i-am oferit domnului Victor Crușitu o diplomă de recunoștință, semnată de Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale.
Domnule Crușitu, să vă țină Dumnezeu sănătos și în putere! Suntem mândri de dumneavoastră! Primiți, prin mine, din partea nemțenilor, mulțumiri și felicitări pentru tot curajul de care ați dat dovadă pe câmpul de luptă și pentru dragostea de țară care vă caracterizează!
Respect și prețuire!
Neuitare camarazilor pe care i-ați pierdut în timpul luptelor pentru apărarea gliei strămoșești și celor care s-au întors acasă, dar nu mai sunt printre noi!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate