„Români la Porțile Lumii”

Am avut privilegiul de a asista la spectacolul ‘Români la Porțile Lumii’, un omagiu adus marilor personalități românești ce au marcat sfârșitul secolului al XIX-lea și prima jumătate a secolului XX.
De la matematicieni, ingineri și oameni de știință la artiști și figuri culturale, fiecare personaj a fost portretizat cu profunzime și sensibilitate, într-o combinație fascinantă de bronz și porțelan, simbolizând forța și fragilitatea lor. Costumele splendide au amplificat eleganța și măreția fiecărui moment, iar locația, platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, a fost cadrul perfect pentru această capodoperă teatrală.
Mulțumesc Consiliului Județean Neamț și conducerii Teatrului Tineretului pentru organizarea și susținerea acestui minunat festival! Recomand cu căldură acest spectacol oricui are ocazia să îl vada.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate