Să purtăm mereu în suflet tricolorul, iar împreună să fim uniți și puternici!

Ziua de astăzi reprezintă un moment de sărbătoare pentru toţi românii, o ocazie pentru cinstirea unuia din cele mai preţioase însemne naţionale.

Așa cum spunea domnitorul Alexandru Ioan Cuza, drapelul este trecutul, prezentul și viitorul României, este România însăși.

De-a lungul timpului, tricolorul i-a însoțit pe români nu doar în momentele de glorie, ci și în momentele de cumpănă. Sub tricolor ne-am câștigat independența, am luptat în Primul și al Doilea Război Mondial, am realizat Marea Unire, am trecut prin Revoluția de la 1989, am intrat în NATO și Uniunea Europeană.

Sărbători cum este cea de astăzi, cultivă in noi și in conștiința noastră respectul față de cei care ne-au lăsat cea mai importantă moștenire: Romania!

Vă îndemn să purtăm mereu în suflet tricolorul, iar împreună să fim uniți și puternici!

 

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate