Șansă pentru liceenii nemțeni de a studia, gratis, într-o școală americană!

Șansă pentru liceenii nemțeni de a studia, gratis, într-o școală americană! Tot ce trebuie să faceți, dragi tineri, este să valorificați, până aproape de jumătatea lunii viitoare, acest program.

Concret, este vorba de Bursele FLEX, prin care liceenii români pot studia un an de liceu, într-o unitate de învățământ din SUA, cu toate costurile acoperite. Grație acestui program, județul Neamț are foști bursieri care au trecut prin experiența studiului în America! Vă îndemn, dragi tineri, să profitați de ocazie!

@American Councils for International Education-Romania, alături de @U.S. Embassy Bucharest, a lansat înscrierile pentru bursele FLEX, program finanțat de către Guvernul American. Liceenii din România care vor fi selectați vor fi găzduiți, pe perioada studiilor, de o familie din SUA. Bursierii nu vor avea de suportat niciun cost!

Consider că este o șansă deosebită, dragi liceeni! Vă recomandăm să vă înscrieți, până pe 13 octombrie, pentru această bursă.

Programul FLEX a sosit în România în anul 2015, coordonat tot de către o nemțeancă, Eliza Chirilă-Pop, ce astăzi este Country Director la American Councils.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate