Sărbătoarea zilelor comunei Păstrăveni

Am avut onoarea să particip la deschiderea evenimentului prilejuit de sărbătoarea zilelor comunei Păstrăveni, la invitația domnului primar Gorea Anton-Nicolai. Este deja a șasea oară când se organizează această sărbătoare și cu fiecare ediție se vede dragostea și dedicarea echipei sale pentru comunitate.
Datorită evenimentelor nefericite din jud. Dâmbovița de noaptea trecută, nu am putut sărbători alături de localnici, dar am ținut foarte mult să fiu prezent și să le transmit aprecierea și felicitările mele.
Sub conducerea lui Gorea Anton-Nicolai, Păstrăveni a înregistrat progrese remarcabile, cu proiecte impresionante în educație, sănătate și infrastructură care îmbunătățesc semnificativ viața locuitorilor. Mă bucur să văd comunități care cresc și evoluează grație liderilor dedicați!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate