Schimbări majore în sistemul de protecție socială din Județul Neamt!

Astăzi, am făcut un pas semnificativ pentru comunitatea noastră! Am găzduit o sesiune importantă de lucru alături de reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială. Scopul? Pregătirea tranziției eficiente către Venitul Minim de Incluziune (VMI), un sistem proiectat să combată sărăcia și să sprijine reziliența comunităților noastre vulnerabile.
Aceasta nu este doar o schimbare; este o PROMISIUNE: nimeni nu va fi lăsat în urmă!
De ce este important? Pentru că fiecare persoană din județul nostru merită o șansă la o viață mai bună, și suntem aici pentru a ne asigura că sistemele noastre sociale sunt echitabile, sustenabile și eficiente.
Mulțumim tuturor partenerilor și reprezentanților locali care au participat astăzi! Fiecare contribuție contează și, împreună, construim un viitor mai sigur pentru toți.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate