Seară de Vis în Piatra Neamț – O Sărbătoare a Inimii și a Bucuriei

Sub strălucirea luminițelor de Crăciun, am avut marea bucurie de a organiza o seară magică pentru membrii celei mai puternice echipe social democrate din județ, cei ai organizației municipale din Piatra Neamț. A fost o sărbătoare a comunității, a tradițiilor și a inimilor calde, o experiență ce va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră.
Vocea caldă a lui Alexandru Brădăţan, alături de Andrei Balan și Grigore Gherman, a însuflețit seara cu melodii ce au rezonat cu autenticitatea și sinceritatea sufletelor nemțene. Corul Evanghelismos, sub îndrumarea dirijorului Ciprian Ceai, și Grupul “Fii neamului”, coordonat de Aurora Pală, au adus un omagiu speranței și viitorului prin colindele lor emoționante.
Nu doar muzica a fost în centrul atenției, ci și solidaritatea. Târgul cu produse realizate de copii speciali, inclusiv de Marco Obreja și Andra Cojocaru, a fost un punct vibrant de atracție, fiecare creație fiind o poveste de viață și un mesaj de speranță.
Această seară a fost mai mult decât un eveniment, a fost o celebrare a comunității, a culturii și a spiritului uman.
Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost parte din această poveste frumoasă și vă promit că vom mai scrie multe file împreună!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate