Ședință a Comisiei Județene de Fond Funciar

Astăzi am coordonat o ședință a Comisiei Județene de Fond Funciar, în cadrul căreia am depășit noi situații care așteptau a fi rezolvate la nivelul Instituției Prefectului Județul Neamț.

Pe scurt, s-au emis 38 de hotărâri ale Comisie Județene, au fost soluționate favorabil 98 cazuri și 14 au fost invalidate. Titlurile de proprietate au fost emise pentru teren arabil și curți-construcții, iar în trei cazuri s-au emis pentru stabilirea amplasamentului pentru teren vegetație forestieră. În două cazuri s-a dispus acordarea de despăgubiri, conform prevederilor legale.

Deși situația punerilor în posesie și a emiterii titlurilor în baza legilor de fond funciar a fost aproape integral rezolvată în județul Neamț, mai există cazuri în care oamenii așteaptă actele prin care să intre în posesia terenurilor sau pădurilor, așa cum li se cuvine conform documentelor pe care le dețin. Urmăresc cu maxim interes să rezolvăm cu celeritate dosarele care încă se mai înregistrează pe fond funciar.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate