Ședința Colegiului Prefectural

Dragi nemțeni,

Am condus ședința Colegiului Prefectural din luna aceasta, o întâlnire în care au fost prezentate raportările anuale ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Direcției de Sănătate Publică și Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Neamț.

APIA – Centrul Județean Neamț a înregistrat până acum, în campania 2023, un total de 20.715 cereri de ajutor pentru o suprafață de 178.384,62 hectare. În același timp, instituția s-a dedicat sprijinirii fermierilor, eliberând până la data de 22 iunie 2023, 132 de adeverințe de înregistrare fermier pentru o suprafață totală de 16.999,76 hectare, facilitând astfel accesul la credite pentru activități agricole.

Am aflat și de la Direcția de Sănătate Publică Neamț că, de la începutul anului 2022 până în prezent, s-au aplicat 117 sancțiuni pentru nerespectarea normelor de igienă, incluzând 40 avertismente și 71 de amenzi, totalizând 260.300 lei. În plus, activitatea a fost suspendată la 6 unități.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate