Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț

Anunț Important – Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț
Dragi nemțeni,
Astăzi am condus ședința de lucru a CJSU pentru a discuta despre situațiile de urgență din județul nostru, ședință în cadrul căreia au fost supuse la vot trei hotărâri esențiale.
Prima și a doua hotărâre se referă la aprobarea Listelor obiectivelor și locuințelor afectate de calamitățile naturale produse în județul Neamț în perioada aprilie-august 2023 și necesarul de fonduri pentru remediarea efectelor acestora.
În contextul problemelor majore de aprovizionare cu apă potabilă din județul Neamț, cea de-a treia hotărâre vizează aprobarea programului de măsuri pentru contracararea deficitului accentuat de apă potabilă din localitățile afectate.
Problemele la rețeaua de aducțiune Preutești – Târgu Neamț și la sistemele de alimentare cu apă ale comunelor Horia și Ruginoasa, precum și avarii și întreruperi ale alimentării cu apă în Orașul Târgu Neamț și în comunele Răucești, Vânători-Neamț, Agapia, Grumăzești, Bălțătești au fost puncte centrale ale discuției.
Programul de măsuri adoptate cuprinde:
* Evaluarea situației alimentării cu apă în Orașul Târgu Neamț și comunele menționate.
* Analiza concluziilor și stabilirea direcțiilor de acțiune.
* Asigurarea apei potabile pentru elevii afectați, acolo unde este cazul.
* Măsuri speciale pentru unitățile de învățământ care nu sunt alimentate de ApaServ.
* Montarea de rezervoare de apă și asigurarea transportului de apă menajeră.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate