Ședință cu reprezentanții ADI ECONEAMȚ, operatorii de servicii de salubritate și cu primarii unităților administrativ-teritoriale din zona 3

Am coordonat o nouă ședință cu reprezentanții ADI ECONEAMȚ, operatorii de servicii de salubritate și cu primarii unităților administrativ-teritoriale din zona 3 a județului nostru, la Târgu-Neamț.

Problemele legate de managementul deșeurilor, cu colectarea lor selectivă, se întâlnesc în toate orașele și comunele nemțene și de aceea consider că implicarea administrațiilor publice locale și a firmelor care au contracte în acest domeniu este esențială.

România trebuie să respecte legislația europeană în domeniul salubrizării localităților și a colectării deșeurilor! Nu este deloc simplu de îndeplinit acest obiectiv și de aceea insist la întâlnirile pe care le am pe găsirea celor mai bune soluții pentru încurajarea colectării deseurilor pe categorii.

Mizez pe implicarea primarilor, pe spiritul civic al cetățenilor, pe conștientizarea tuturor că e important să trăim într-un mediu sănătos și nepoluat!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate