Ședință cu tema managementului deșeurilor în județul Neamț

Am coordonat o ședință cu primari, reprezentanți ai societăților care au în operare servicii de salubrizare, ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Eco Neamț, ai Sistemului de Gospodărire a Apelor, Gărzii de Mediu, Agenției pentru Protecția Mediului, Inspectoratului de Poliție Județean și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, având ca temă managementul deșeurilor în județul Neamț.

Primarii prezenți la discuții au prezentat situația care se înregistrează în unitățile administrativ-teritoriale pe care le conduc și au pus accent pe problemele pentru care trebuie găsite soluții, precum colaborarea mai bună cu operatorii care asigură servicii de salubrizare, asigurarea unui circuit eficient al colectării și predării deșeurilor, constientizarea cetățenilor să predea reziduurile selectiv, etc.

Problema gestionării deșeurilor, colectarea lor pe categorii și respectarea legislației în acest domeniu sunt aspecte extrem de importante, care merită toată atenția noastră, ca autorități. Avem o radiografie a contextului actual din județul nostru și pentru că lucrurile trebuiesc îmbunătățite, în perioada următoare vom organiza noi întâlniri, în fiecare zonă, urmând să identificăm soluțiile pentru fiecare caz în parte.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate