Ședință de fond funciar în Neamț

Am condus o nouă ședință de fond funciar în Neamț, în cadrul căreia, alături de membrii comisiei județene, am analizat dosarele înregistrate de la întrunirea anterioară și am dat soluțiile legale pentru fiecare caz în parte.

Astfel, am validat documentații pentru solicitanți din comunele Poienari, Ștefan cel Mare, Tămășeni și Trifești și am admis cereri prin care se solicita constituirea dreptului de proprietate pentru terenurile aferente locuințelor și anexelor gospodărești, conform art. 23 și 24 din Legea Fondului funciar nr. 18/1991.

În aceeași ședință, am admis cereri pentru eliberări de titluri proprietarilor sau moștenitorilor care nu s-au înscris în cooperativa agricolă de producție, nu au predat sau nu li s-au preluat la stat terenurile prin acte translative de proprietate.

În urma analizei documentelor existente, împreună cu membrii comisiei, am admis solicitările de reconstituire a drepturilor de proprietate pentru terenuri agricole depuse de către solicitanți din Dumbrava Roșie și Girov.
Au primit aviz favorabil și cererile pentru stabilirea amplasamentului unor terenuri cu vegetație forestieră – două la Bicazu Ardelean și unul la Borlești.

Urmărim prin aceste ședințe de fond funciar în Neamț să clarificăm toate situațiile care privesc dobândirea dreptului de proprietate pe terenuri, construcții și vegetație forestieră, astfel încât toți cetățenii să dețină documente pentru terenurile și clădirile stăpânite.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate