Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – 01.08.2022

Astăzi, 01.08.2022, ora 20.30, am convocat in sedinta extraordinara Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, urmare a problemelor apărute pe podul de pe drumul national DN 15B, comuna Poiana Teiului, sat Petru Vodă, județul Neamt.

Au fost dispuse următoarele măsuri:

-Monitorizarea de către Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț a respectării restricțiilor impuse de DRDP lași – SDN Neamt pe podul de pe DN15B din com Poiana Teiului.

-DRDP lași – SDN Neamț va dispune amplasarea de indicatoare pentru informarea populației și a participanților la trafic cu privire la restrictionarea accesului în zona afectată.

-In data de 02.08.2022, la nivelul judetului Neamt. prin ordin al Prefectului Judetul Neamt, se constituie echipa mixtă formată din reprezentanți ai Institutiei Prefectului Judetul Neamt, Inspectoratului de Stat în Construcții Neamt, DRDP lași – SDN Neamț, Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, pentru evaluarea consecintelor evenimentului produs pe podul de pe DN 15B, comuna Poiana Teiului și formularea de propuneri până la data de 03.08.2022.

–DRDP lași – SDN Neamț va monta temporar țole metalice de 2 cm grosime, pe porțiunea de pod afectată, până la identificarea soluțiilor tehnice necesare, pentru a nu pune în pericol participanții la trafic.

—DRDP lași va convoca în regim de urgență până la data de 02.08.2022, ora 12.00. un expert tehnic atestat MLPAT, pentru cerinta A4, B2. D – poduri, pentru efectuarea unei expertize din care să rezulte condițiile de utilizare a acestui pod.

DRDP lași – SDN Neamț și lucrători ai IPJ Neamț vor asigura permanenta în zonă. Momentan, traficul se va desfășura alternativ pe un singur sens.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate