Ședința lunară a Colegiului Prefectural

Astăzi am condus ședința lunară a Colegiului Prefectural, în cadrul căreia a fost prezentat raportul activității desfășurate de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ și Direcția Județeană pentru Cultură Neamț.

Am urmărit cu atenție informațiile oferite de către reprezentanții celor două instituții, având în vedere activitatea importantă pe care o desfășoară. Comisarii de la Protecția Consumatorului, ca urmare a controalelor efectuate la agenții economici din județ, au redus din riscurile la care erau expuși cumpărătorii.

Nu este de neglijat nici raportul Direcției pentru Cultură, instituție responsabilă de protejarea și punerea în valoare a patrimoniului cultural al județului Neamț, verificarea respectării legislației specifice domeniului său de activitate și promovarea și dezvoltarea creației contemporane.

Le mulțumesc tuturor pentru participare și angajaților instituțiilor descentralizate le doresc spor în activitate. Treaba fiecăruia este esențială pentru ca societatea să funcționeze în parametrii normali.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate