Ședința ordinară a Colegiului Prefectural Neamț – 29.06.2022

Am condus astăzi ședința ordinară a Colegiului Prefectural Neamț, cu următoarea ordine de zi:

Informare privind activitatea desfăşurată de către Comisariatul Județean Neamț al Gărzii Naționale de Mediu în anul 2021 cât si pentru semestrul II al a.c. , precum şi prezentarea nevoilor şi dificultăţile cu care se confruntă instituţia.

Informare privind activitatea desfăşurată de către Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Neamț în anul 2021.

La nivelul județului nostru se reciclează aproximativ 24% din cantitatea totală a gunoaielor, în condițiile în care media europeană este de aproximativ 65%. Procentul poate fi și mai mare știindu-se că 80% din totalul deșeurilor ar putea fi reciclat și doar 20% ar trebui să fie la groapa de gunoi.

Tocmai de aceea, săptămâna viitoare vom organiza o întâlnire la care vor participa reprezentanții Comisariatul Județean Neamț al Gărzii Naționale de Mediu, ai ADI ECO Neamț, ai operatorilor serviciilor de salubrizare ce își desfășoară activitatea in județul nostru precum și primarii orașelor și comunelor pentru a identifica și implementa noi măsuri menite să crească gradul de colectare selectivă al deșeurilor.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate