Sediul PSD Piatra Neamț a fost centrul generozității și al bucuriei!

Astăzi, în spiritul sărbătorilor, sediul PSD Piatra Neamț a fost centrul generozității și al bucuriei! Sub umbrela campaniei noastre „De Crăciun Împreună”, am avut bucuria să oferim 275 de cadouri pline de căldură și speranță copiilor și vârstnicilor din comunitatea noastră, care au nevoie de un strop de fericire în această perioadă festivă.
Cu ajutorul Organizației Municipale PSD Piatra Neamț și a Organizației de Femei a PSD Piatra Neamț, Moș Crăciun nu a fost doar un personaj de poveste, ci un mesager real al bucuriei și solidarității.
Prin această acțiune, ne reafirmăm angajamentul de a fi alături de cei în nevoie și de a aduce un zâmbet acolo unde este mai greu de găsit. Sărbătorile sunt un prilej de a împărtăși, de a ne uni și de a arăta că, împreună, suntem mai puternici.
Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment magic și vă urăm tuturor Sărbători Fericite, pline de căldură și iubire!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate