Șezătoare de Mileniul 3

Zilele trecute am participat cu mare drag la un eveniment de excepție, organizat de colegele din PSD, coordonate de președinta organizației de femei, Carmen Elena Nastasă, la Tașca.

Îmbrăcate în port popular și găzduite de primărița Dana Ursache, doamnele social-democrate au participat la o „șezătoare de Mileniul 3“, așa cum au numit-o ele.

A fost o zi de poveste, cu muzică, voie bună și bucate tradiționale. M-am simțit minunat pentru că a fost o sărbătoare a costumului popular și a dansurilor strămoșești, a muzicii care i-a uns pe suflet pe sutele de participanți.

Felicitări, Carmen Elena Nastasă, pentru cum reușești să aduni o echipă minunată în jurul tău și să organizezi evenimente atât de frumoase! Am onorat cu plăcere invitația voastră de a veni la Tașca, unde am petrecut românește alături de toți cei prezenți!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate