Sfințirea bisericii Sfântul Ierarh Nectarie din Tașca

Astăzi a fost mare bucurie spirituală în comuna Tașca, unde IPS Părinte Teofan, mitropolit al Moldovei și Bucovinei, și Preasfințitul Veniamin Goreanu, episcopul al Basarabiei de Sud, alături de un sobor de preoți au sfințit biserica ocrotită de Sfântul Ierarh Nectarie.

M-am bucurat alături de credincioșii din comuna Tașca și de cei veniți din multe alte zone, de acest eveniment deosebit.

Felicitări, Dana Ursache, pentru toate proiectele pe care le susții pentru comunitatea de gospodari care te-a ales în fruntea Primăriei Tașca!

Dumnezeu să te ajute în continuare să faci și alte lucruri minunate! Voi onora cu plăcere fiecare invitație pe care o voi primi din partea ta!

Bunul Dumnezeu să aducă tuturor bucurii, spor în viață și în credință, iar noi, credincioșii, să îl păstram în inimile noastre ca pe un dar!

Doamne ajută!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate