Sunt convins că, sub conducerea acestor doi tineri politicieni responsabili, județul și municipiul Iași vor avea parte de un viitor prosper.

Colegul meu, Cojocaru Petru Bogdan a fost confirmat în funcția de președinte al organizației social democrate din Iași! Cu o prezență impresionantă de peste 700 de reprezentanți, și în prezența prim-ministrului Marcel Ciolacu a secretarului general Paul Stănescu și a altor membri ai conducerii centrale, a fost aleasă conducerea care va ghida destinul PSD Iași în perioada următoare.
Bogdan Cojocaru se distinge prin maturitatea sa politică, capacitatea de a fi un bun strateg și comunicator, precum și prin apropierea sa față de oameni. Este un lider motivat de dorința de a face politică constructivă, având toate calitățile necesare pentru a conduce cu succes.
Totodată, felicitări și lui Bogdan Balaniscu pentru încrederea primită și pentru rolul important pe care îl va juca la viitoarele alegeri în bătălia pentru câștigarea primariei municipiului Iași!
Sunt convins că, sub conducerea acestor doi tineri politicieni responsabili, județul și municipiul Iași vor avea parte de un viitor prosper. Le urez amândurora succes!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate