Suntem mândri de tine, plt.adj.șef Ciprian Manoliu, de la Detașamentul Pompieri Piatra-Neamț!

Prin curajul tău, altruism și, desigur, vasta experiență, împlinirile tale profesionale sunt mai mari, căci de două zile ai în panoplia succeselor salvarea a încă cinci vieți – trei copii și cei doi părinți ai lor, pe care i-ar fi putut înghiți flăcările, cu tot cu locuința în care se aflau, dacă nu erai omul potrivit la locul potrivit!

Dar spiritul tău de salvator, care s-a dovedit a fi puternic și atunci când nu ești în timpul serviciului, te-a făcut să scoți din mijlocul focului necruțător cele cinci suflete. Ba, mai mult, micuților ajunși în miezul nopții sub cerul înnorat, le-ai oferit propria casă, pentru a avea căldură și loc de dormit! Să mai spunem și că mama pe care ai salvat-o e însărcinată în opt luni și că i-ai dat șansa la viață și pruncului ce va veni!?

Fii binecuvântat, onorate pompier! Sunt mândru că prin fapta ta faci cinste armei sub care ai ales să îți faci datoria! Mă alătur celor care te-au felicitat și te asigur de toată aprecierea mea, așa cum îi apreciez pe toți cei ce își fac datoria!

Ciprian Manoliu este pompier la Detașamentului Piatra-Neamț, de 16 ani și, de luni, alături de colegii săi, vă dona sânge pentru gravida salvată, aflată la spital .

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate