Târgul produselor agroalimentare românești, organizat în Piața Centrală din Piatra-Neamț

Astăzi mi-am încărcat bateriile alături de oameni minunați, frumoși și harnici, în mijlocul cărora m-am simțit mereu foarte bine, pentru că am răspuns cu drag invitației de a participa la Târgul produselor agroalimentare românești, organizat în Piața Centrală din Piatra-Neamț.

Într-o atmosferă deosebită, producători nemțeni din sectoare diferite, precum brânzeturi, carne, legume, cătină, lavandă, etc, și-au prezentat marfa și s-au bucurat de aprecierea cumpărătorilor.

Nu am putut rezista tentației și m-am dus acasă cu sacoșa plină de cumpărături, achiziționate de la oamenii locului.

Bravo, dragi gospodari! Să vă dea Dumnezeu sănătate și rod bogat în continuare, deoarece munca pe care o faceți nu e deloc ușoară!

Felicitări Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Direcției pentru Agricultură Județeană Neamț pentru organizarea acestui târg!

Dragi nemțeni, poftiți la târg, pe 8 și 9 octombrie!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate