Trafic în Impas: Când Mobilitatea Urbană Devine un Coșmar

Astăzi după-amiaza, în Piatra Neamț, coloana de mașini se întindea de pe Bulevardul Traian până în zona OMV Dărmănești. Și pe strada Petru Rareș, pe variantă, pe Bulevardul Decebal sau pe strada 1 Decembrie 1918 traficul a fost un calvar. Haosul continuu în care se află proiectul de mobilitate urbană din orașul nostru ne afectează pe toți.
Nu mai este un secret că cele 700 de semafoare și nenumăratele lucrări în derulare nu creează doar un disconfort major în trafic, dar devin și o sursă de stres zilnic pentru fiecare dintre noi. Așteptăm minute în șir, blocându-ne în coloane interminabile, într-un oraș paralizat de decizii neclare și termene nerespectate.
Podul de la spital, promis de atâtea ori, rămâne închis, amplificând frustrările pietrenilor. Întârzierile și lipsa de transparență nu fac decât să crească neîncrederea în cei care ne conduc și care ar trebui să fie preocupați de confortul locuitorilor acestui oraș.
Cei din conducerea Primăriei trebuie să își asume responsabilitatea pentru această situație dezastruoasă. Nu este acceptabil să fim transformați în victimele incompetenței și ale lipsei de viziune în planificarea urbană.
Cetățenii acestui oraș merită mai mult decât promisiuni nerespectate și proiecte întârziate!
Aveți minima decență să prezentați scuze pietrenilor și să luați măsuri urgente pentru a decongestiona traficul!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate