Un nou proiect captivant ce va înfrumuseța și mai mult peisajul local!

Suntem încântați să vă anunțăm despre un nou proiect captivant ce va înfrumuseța și mai mult peisajul local! Împreună cu Gavril Mihai Gontaru, primarul comunei Gârcina, vom dezvolta 10 km de piste de biciclete care vor lega zona Liceului Auto din Piatra-Neamț de Mănăstirea Almaș.
Acest traseu montan, încărcat de spiritualitate și frumusețe naturală, promite să fie un adevărat refugiu, oferind o escapadă perfectă atât pentru locuitorii noștri, cât și pentru vizitatorii orașului nostru. Imaginați-vă că pedalați prin natură, respirând aer curat și admirând peisaje care vă taie respirația!
 Este un pas mare în promovarea unui stil de viață sănătos și activ, și abia așteptăm să vedem cum această investiție aduce bucurie în viețile tuturor pasionaților de ciclism și natură. Vom realiza acest proiect împreună, aducând comunitatea mai aproape de natură și de beneficiile ei nenumărate.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate