Verificări ale standardelor de siguranță în centrele rezidențiale pentru persoanele vârstnice, adulte cu dizabilități și copii

Astăzi, în calitate de Prefect al Județului Neamț, am emis un ordin de constituire a unei comisii mixte de control pentru a verifica dacă sunt asigurate cele mai înalte standarde de siguranță în centrele rezidențiale pentru persoanele vârstnice, adulte cu dizabilități și copii.
Din comisie vor face parte reprezentanți ai Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț, Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț, Direcției de Sănătate Publică Neamț, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Neamț.
În contextul acestor demersuri, îmi exprim fermitatea și determinarea de a asigura respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și bunăstare în aceste centre rezidențiale. Empatia și respectul față de beneficiarii acestor centre sunt valorile care trebuie să ne ghideze în toate acțiunile pe care le întreprindem.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate