Veste extraordinară pentru toți românii: Noua lege a pensiilor a fost adoptată!

Această lege reprezintă un pas mare în direcția respectului și recunoașterii pentru toți cei care au contribuit la dezvoltarea României. Este o corectare a inechităților, o punte între generații și un angajament ferm pentru un viitor mai bun.
Ce aduce nou legea?
Legea elimina diferențele nejustificate între persoanele care au ieșit la pensie în ani diferiți, între bărbați și femei, și între cei care primesc indemnizația minimă socială. Mai mult, adoptarea acestei legi în calendarul stabilit va duce la eliminarea plafonului de 9,4% din PIB care limita creșterea pensiilor până în 2070.
𝗜̂𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰, pensiile românilor vor crește! Este un angajament ferm către toți cetățenii noștri că munca și contribuția lor sunt valorizate și respectate.
Această reformă nu este doar sustenabilă, ci și un pas spre stabilitatea pe termen lung a sistemului de pensii din România. Este, de asemenea, un mesaj puternic pentru salariați: munca și contribuția sunt nu doar recunoscute, ci și răsplătite. Reforma stimulează natalitatea și încurajează continuarea studiilor.
Un adevărat succes colectiv!
Vreau să mulțumesc în mod special ministrului muncii, doamna Simona Bucura Oprescu, pentru devotamentul și expertiza ei în realizarea acestei reforme și primului ministru Marcel Ciolacu pentru viziunea și susținerea constantă în acest proces. Eforturile lor au fost esențiale în atingerea acestui rezultat istoric pentru România.
Felicitări colegilor mei, parlamentari PSD care au votat pentru acest proiect major în beneficiul cetățenilor noștri!
Împreună, scriem un nou capitol în istoria socială a României, unul bazat pe echitate, respect și recunoașterea meritelor fiecărui cetățean. Să ne bucurăm de acest moment și să privim cu încredere spre un viitor mai bun pentru toți românii!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate