Vestea mare pentru angajații din sistemul de asigurări sociale de sănătate!

Partidul Social Democrat a făcut un pas major astăzi, punând pe ordinea de zi proiectul de lege PLX nr. 172/2023. Această inițiativă legislativă vizează creșterea drepturilor salariale ale personalului din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).
După ani de așteptare și nemulțumiri exprimate de sindicate, acest proiect vine ca un răspuns la nevoile stringente ale lucrătorilor din sănătate. În 2018, angajații CNAS au fost lăsați în urmă în ceea ce privește creșterile salariale, dar acum, acest proiect de lege promite o schimbare necesară și mult așteptată.
Felicitări parlamentarilor PSD de Neamț pentru susținerea și promovarea acestei inițiative legislative. Eforturile și angajamentul lor în sprijinul drepturilor angajaților din sănătate sunt esențiale pentru succesul acestui proiect.
Este un semn clar că vocea angajaților și a sindicatelor a fost auzită. Acest proiect nu numai că evită eventuale proteste, dar aduce și o recunoaștere meritată a rolului esențial pe care acești profesioniști îl joacă în sistemul nostru de sănătate.
Partidul Social Democrat sprijină acest proiect pentru a asigura un sistem de sănătate mai bun și mai echitabil pentru toți!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate