Vizita ministrului consilier de afaceri politice, drept și securitate, domnul Bambang Prihartadi, și atașatului pe afaceri culturale, sociale și turism, domnul Akhmad Masbukhin, de la Ambasada Republicii Indonezia

Am avut astăzi plăcerea de a-i primi pe ministrul consilier de afaceri politice, drept și securitate, domnul Bambang Prihartadi, și pe atașatul pe afaceri culturale, sociale și turism, domnul Akhmad Masbukhin, de la Ambasada Republicii Indonezia la București, care au venit la Piatra-Neamț pentru a însoți Grupul folcloric „Jepun Bali“, participant la Festivalul Internațional de Folclor „Ceahlăul“.

Le mulțumesc pentru onoarea pe care ne-o fac, de a fi prezenți în județul Neamț, însoțindu-i pe păstrătorii de tradiții din țara pe care o reprezintă!

Le mulțumesc și membrilor Grupului folcloric „Jepun Bali“, pentru că, prin participarea lor la festival, aduc în zona noastră dansurile tradiționale din țara lor. Prin evoluția pe care o vor avea pe scenă, va crește valoarea manifestării din acest sfârșit de săptămână din județul Neamț!

Succes tuturor artiștilor care vor evolua pe scenă și ședere plăcută oaspeților în frumoasa noastră zonă, la un eveniment organizat de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate