Zilele comunei Oniceni

Astăzi, am avut imensa plăcere de a participa la celebrarea zilelor comunei Oniceni, un eveniment minunat organizat cu mare pasiune și dedicare de către prietenul și colegul meu, primarul Bogdan Duminică.
Au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale și județene, precum domnul Vasilică Harpa, domnul Ion Asaftei, împreună cu alți primari destoinici din zonă. Contribuția lor la dezvoltarea locală și regională este semnificativă și mă bucur să văd acest spirit de colaborare între liderii noștri.
Zilele comunei Oniceni nu sunt doar un moment de sărbătoare pentru această comunitate vibrantă și plină de viață, ci sunt și o ocazie pentru noi toți de a ne aminti de frumusețea și valorile autentice ale tradițiilor noastre românești.
Am avut parte de bucurie, zâmbete și ospitalitate autentică. Am văzut mândria în ochii localnicilor și pasiunea cu care își iubesc și își protejează tradițiile și patrimoniul.
Le mulțumesc onicenilor pentru această experiență deosebită și încărcată de emoție! Îi mulțumesc primarului Bogdan Duminică, pentru că a transformat acest eveniment într-o adevărată sărbătoare a comunității. Sunt onorat că am putut fi parte din această zi specială.
Aștept cu nerăbdare să revin în acest loc deosebit care, cu siguranță, sub conducerea primarului Bogdan Duminică, va continua să prospere.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate