Zilele Comunei Vânători-Neamț, ediția a XV-a

Astăzi am avut privilegiul de a păși pe meleagurile comunei Vânători-Neamț, un colț al județului nostru unde tradiția și spiritualitatea românească vibrează în fiecare piatră și în fiecare ramură de copac. Aici, vechile biserici și mănăstiri ne reamintesc de rădăcinile noastre, în timp ce Parcul Natural Vânători-Neamț ne dezvăluie minunățiile naturii, protejate pentru generații și generații de acum încolo.
Țin să o felicit pe Petrariu Maria – Adriana primarul acestei comune pentru pasiunea și dedicarea cu care pune în valoare fiecare colțișor al Vânători-Neamț. Sub administrarea sa, această comună continuă să strălucească și să inspire pe fiecare dintre noi.
Dacă n-ați vizitat încă aceste locuri minunate, vă invit să descoperiți magia și frumusețea lor!
Le mulțumesc gospodarilor acestei frumoase comunități pentru modul călduros în care m-au primit astăzi în rândul lor cu prilejul manifestărilor dedicate zilelor comunei și le urez, La mulți ani!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate